Lux preoțesc. Au venit la sfințire cu Bentley de epocă. VIDEO

Bogdan Cotigă / 18 iun 2018 / 14:59 Salveaza PDF Comentarii
Sfintire biserica Suceava
Descriere foto: Sfintire biserica Suceava

IPS Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Părinte Ioachim și Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului au venit la sfințirea unei biserici din comuna Baia, Suceava, la volanul unor mașini de lux.  

Sosirea  pe ulița comunei a înalților prelați la volanul unui Bentey de epocă și a unei limuzine Audi a rămas probabil în memoria locuitorilor din Baia  la fel ca și evenimentul prilejuit de târnosirea bisericii "Sfânta Cuvioasă Parascheva". După ce au coborât din mașinile care costau împreună probabil cât toate casele de pe ulița ce duce la biserică, mesagerii Domnului i-au învățat pe săteni despre importanța bisericii în viața duhovnicească a oamenilor și le-au urat toate cele bune.

"Biserica este aşezământul cel mai sfânt; fără de biserică nu este mântuire, după cum ne spune Sfântul Ierarh Ciprian. Biserica este stâlpul şi temelia adevărului, pentru că Hristos rămâne pururea în biserică şi biserica ne aduce pe toţi să fim în acelaşi timp pietre vii ale locașului de cult şi mădulare ale Trupului viu al lui Hristos, fiecare în parte şi în întregul bisericii, căci Hristos este Capul bisericii şi El o sfinţeşte mereu şi o înnoieşte prin harul Său", a spus oamenilor Arhiepiscopul Teodosie, potrivit doxologia.ro. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27