Lupu Rednic, atacat dur de un comisar-șef: Fir-ar a dracului de dreptate!

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul şef în rezervă Ion Marin a reacționat vehement după ce a aflat că Lupu Rednic este director al Ansamblului Ciocârlia.

[citeste si]

"IAR MĂ APUCĂ DRACII... Azi, urmărind o emisiune de divertisment, am "aflat" că șeful ansamblului Ciocârlia al MAI este simpaticul interpret de muzică populară LUPU Rednic. Doar că, domnu' artist este COMISAR-ȘEF, adică este COLONEL... NU VREAU SĂ MĂ GÂNDESC CE SALARIU ARE...

Coleg cu unii dintre ai noștri care au căzut la datorie, cu alții care n-au viață personală și trebuie să-și mintă copiii că va veni ziua în care vor putea petrece câteva zile de vacanță, cu toți cei care, din cauza unor unor trântori vârâți cu toptanul prin MAI, sunt supuși oprobiului public că au salarii și pensii nesimțite la care se adaugă o multitudine de avantaje pe care, noi, cei care am fost și suntem polițiști de carieră, nu le-am primit.

Fir-ar a dracului de dreptate, când va veni și la noi? Domn' colonel... O țipuritură la baiatu'? Hai, ia euroii și dă din ceteră!", a fost mesajul transmis de Ion Marin.

Precizăm că Lupu Rednic este implicat într-un scandal care recent a ținut prima pagină a ziarelor. Gheorghe Turda și-a arătat dezamăgirea pentru că acesta, în calitate de organizator al spectacolului aniversar "Ciocârlia 70", nu l-a invitat la eveniment. Spectacolul va avea loc pe 23 noiembrie la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. Gheorghe Turda l-a acuzat pe Rednic că este un "incompetent profesional".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel