Lupta pentru șefia PNL. Ioana Constantin (PMP), dezamăgire: Deja eu cred că nu se mai guvernează în acest moment

Ioana Constantin / Foto: Facebook
Ioana Constantin / Foto: Facebook

Ioana Constantin (PMP) a vorbit despre lupta internă din PNL, înaintea congresului în urma căruia va fi ales noul lider al partidului.

Momentan bătălia pentru șefia PNL se dă între Florin Cîțu și Ludovic Orban, dar ar putea apărea și un al treilea candidat, susține Ioana Constantin, care se declară dezamăgită de "această răfuială care implică guvernul și guvernarea". Totodată, politicianul susține că din cauza acestei lupte momentan "nu se mai guvernează", iar ceea ce se întâmplă în PNL  "nu mai este o competiție internă". Constantin a susținut și că PNRR este folosit în această campanie.

VEZI ȘI: Orban, replică după ce Cîțu a zis că a ”convins o Românie” să fie premier: USR-PLUS l-a vrut

"Eu sunt dezamăgită de această răfuială care implică guvernul și guvernarea. Eu am crezut inițial că într-adevăr la PNL va exista o competiție internă și atât, dar nu mai este o competiție internă. Deja eu cred că nu se mai guvernează în acest moment. Toată lumea este în filiale, se folosesc de faptul că pe 27 sunt alegeri parțiale locale și că merg în filiale pentru campanie, dar nu merg pentru campanie, ci pentru campanie internă, iar acest PNRR, iarăși, este de văzut cui folosește în competiția internă din PNL pentru că în mod real PNL și întreaga coaliție ar fi trebuit să îi ceară domnului Ghinea să plece acasă pentru modul jenant în care ne-am prezentat, pentru faptul că nu vom lua niciun ban anul acesta.

Cine își asumă că România, spre deosebire de alte țări, nu primește niciun ban anul acesta din PNRR? Eu înțeleg competiția internă în partidele politice, a existat și la noi, există în toate partidele și folosindu-se de instituții ale statului în unele cazuri, de asta spun că nu este în regulă. Acum eu nu cred că se vor tranșa lucrurile între domnul Orban și domnul Cîțu, eu cred că vom avea și un al treilea candidat și cred că lucrurile sunt într-o continuă dinamică la PNL, însă, repet, cred că ar trebui să aibă grijă de guvernare mai mult, decât de această răfuială internă.", a declarat Ioana Constantin la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Tensiuni între taberele Orban vs Cîțu. Theodor Stolojan, victimă colaterală, după ce a fost modificată baza de date. Dancă: O eroare regretabilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel