Lupta împotriva cancerului de sân. Mesajul Mihaelei Geoană

Mihaela Geoana
Mihaela Geoana

Clădirea Muzeului National de Artă a României (MNAR) - Palatul Regal - a fost iluminată în roz, culoarea speranței, sâmbătă seară, cu ocazia celei de a XVI-a ediții a evenimentului organizat anual de Fundația Renașterea.

Lumina roz a fost declanșată de Andreea Esca, ambasador al Fundației Renașterea, și de actrița Oana Pellea, care a spus că admiră susținerea cu care Fundația Renașterea se încăpățânează să facă bine femeilor care se luptă cu cancerul.

Referindu-se la rezultatele proiectului Vieți împletite, lansat la 1 octombrie 2015, ambasadorul Fundației a spus că rezultatele sunt foarte bune pentru că puterea exemplului a funcționat foarte bine.

[citeste si]

Campania noastră de donare de păr pentru peruci a avut mare succes, am strâns peste 3.500 de codițe, dintre care peste 1.300 au fost primite din străinătate, am avut donatoare care au trimis codițe din Austria, Danemarca, Olanda, Spania, Germania, de românce care se află în aceste țări. Există 31 de saloane partenere care spală, tund și usucă gratuit persoanele care se tund Brave Cut. Am realizat până acum 30 de peruci, dar cu părul strâns am putea face 400 peruci. Ceea ce ne ține pe loc este faptul că manopera pentru realizarea unei peruci este 600-800 lei. Acum avem un nou partener care donează banii pentru manoperă, compania Pantene. Mesajul meu pentru femei este că trebuie să ne păstrăm sănătatea, Fundația Renașterea este alături de femei, milităm pentru schimbarea felului în care autoritățile au grijă de sănătatea femeii, a declarat pentru AGERPRES Mihaela Geoană, președintele Fundației Renașterea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel