Lună Plină în Leu. Ce aduce pentru ZODII

Horoscop
Horoscop

Urmează o săptămână marcată de Luna Plină în Leu.

La data de 21 ianuarie 2019 va fi Lună Plină în Leu. Fiecare zodie în parte va fi afectată.

Lună Plină. BERBEC


Sunt favorizate câștigurile. Banii ar putea veni de unde se aștept mai puțin. Atenție la problemele din relație care au rămas nediscutate.

Lună Plină. TAUR


Este posibil să ţi se repartizeze noi sarcini de serviciu care te vor stimula. Munca grea din ultima perioadă va fi răsplătită, însă mai ai de așteptat până când acest lucru se va întâmpla.

Lună Plină. GEMENI

Evită să faci reproşuri, mai ales că prietenii sunt de partea ta şi vor compensa lipsa fiinţei iubite. Dacă eşti singur, spre sfârşitul lunii ai putea face o cunoştinţă care te va entuziasma. Energia fizică va fi mult sub nivelul obişnuit.

Lună Plină. RAC

Conjunctura astrală avertizează asupra unor probleme de sănătate care ar putea să apară în această perioadă. Energia va fi tot mai scăzută. Vei face rost, însă, de niște bani care te vor ajuta să depășești o perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar.

VEZI ȘI: Zodia care se îmbogățește. Va avea un an de neuitat!

Lună Plină. LEU

Te descurci bine cu munca de rutină şi vei avea ocazia să fii apreciat pentru asta. Comunicarea cu partenerul de suflet, dar şi cu prietenii va evolua.

Lună Plină. FECIOARĂ

Eşti nemulţumit de problemele cu care te confrunţi şi care par a nu se mai termina. Nici energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să faci mai mult decât este absolut necesar.

Lună Plină. BALANȚĂ

Situaţia financiară se arată în continuare excelentă pentru tine. Ai ocazia să-ţi pui proiectele în practică şi să câştigi bani. Ai putea face o investiţie în cămin în această săptămână.

Lună Plină. SCORPION

Pentru cel căsătoriţi, se anunță o perioadă importantă, căci vor pune la punct proiecte legate de cămin. Cei care nu sunt căsătoriţi ar putea profita de conjunctura favorabilă pentru a-şi prezenta partenerul familiei.

Lună Plină. SĂGETĂTOR

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează bine, chiar dacă, pe alocuri, mai apar unele neînţelegeri. Încearcă să-ţi păstrezi calmul.

Lună Plină. CAPRICORN

Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie, dar vei fi tentat să o foloseşti în foarte multe direcţii şi nu vei reuşi să finalizezi ceea ce-ţi propui.

Lună Plină. VĂRSĂTOR

Vei avea cheltuieli mult mai mari decât până acum. O persoană din anturajul tău te vorbește pe la spate și vei afla cât de curând acest lucru.

VEZI ȘI: Zodia care nu trebuie să dea înapoi. Va triumfa în 2019!

Lună Plină. PEȘTI

O bună parte din energia ta va fi orientată spre relaţia cu partenerul, notează huff.ro. Te vei bucura de un bun echilibru energetic, chiar dacă vor fi şi momente în care sănătatea îţi va da de furcă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel