LUNĂ NOUĂ în Vărsător. Astrolog, recomandări: Să nu deveniți mai...

Rodica Mitu / 03 feb 2019 / 18:25 Salveaza PDF Comentarii

Astrologul Daniela Simulescu a făcut o serie de precizări în contextul Lunii Noi în Vărsător.

„La începutul săptămânii viitoare, vom avea o minunăție de Lună Nouă în Vărsător. Începuturi, intenții, înnoiri. Dar până acolo vom trece zilele acestea printr-o cojuncție între Lună (sufletul), Saturn (testele cele mai grele, duritatea), Pluto (toaleta cosmică, transformarea radicală) și Nodul Sud (ce nu ne lasă să trăim, dar nici să murim) în semnul Capricornului.

Cine nu este pesimist, pragmatic și mai serios, nu va resimți așa mult presiunea. Dar ceilalți se vor confrunta cu o apăsare sufletească, cu învinovățire cruntă, cu senzația de neputință, cu gânduri negre, lipsa milei față de propria persoană sau față de ceilalți, răceală emoțională. Cam cum s-a manifestat iarna acum câteva zile: nemiloasă, cruntă și plină de gheață”, a scris, pe contul de Facebook, Daniela Simulescu.

„Ce v-aș recomanda? Să nu deveniți mai prăpăstioși decât sunteți, să dormiți, să meditați. Iar dacă sunteți singuri în anumite momente, să bociți, dar cu atâta patos încât să nu va "înghețe" lacrimile. Oftați des și odihniți-vă cât cuprinde că luni trebuie să o luați de la capăt, într-un mod diferit așa cum cere energia Vărsătorului”, a precizat Daniela Simulescu.

 

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28