EXCLUSIV  Lună Nouă în Berbec. Daniela Simulescu, astrolog: Treceți la atac

Rodica Mitu / 05 apr 2019 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Pe 5 aprilie 2019 este cea mai importantă Lună Nouă a anului, cea în Berbec. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat, pentru DCNews, că influența Lunii Noi durează câteva zile, „așa că puneți-vă intenții, setați-vă obiective îndrăznețe și treceți la atac”.

„Astăzi, cele două luminarii, Soarele și Luna își dau întâlnire la gradul 15 al primului semn zodiacal. Atât energia conștientă, cât și cea interioară se contopesc și formează o forță menită să aducă ceva nou în viața noastră. Știm bine că Berbecii sunt plini de energie și de curaj, nu vor să se plictisească și de aici nevoia de a se arunca în tot soiul de experiențe noi, dar se cam precipită", a explicat Daniela Simulescu.

Astrograma momentului are ascendentul în Rac, conjunct cu Punctul norocului, ce arată că vom avea nevoie de o plasă de siguranță înainte de a ne arunca în ape noi și o vom și primi, precizează astrologul. „În plus, careul Lunii Noi cu Saturn arată exact senzația că, dacă nu ne grăbim, vom pierde oportunitatea. Nu este cazul acum. Din contră, această tensiune vrea să scoată un gram de maturitate si înțelepciune de la noi. Și nu trebuie să ne speriem că vom fi ca melcii. În niciun caz, poate cel mult ca un berbec, care aruncă un ochi la câinele turmei, înainte de a sări din țarc, pentru a primi asigurarea faptului că lupul nu este prin preajmă".

Fiecare dintre noi are o felie de Berbec în astrograma natală, a continuat Daniela Simulescu, „așa că puteți folosi perioada următoare pentru a deveni mai curajoși, ambițioși și dornici să îndrăzniți mai mult. Frica paralizează, nu ne ajută cu nimic. Marte, planeta activității, este în tranzit prin Gemeni și ne va da tendința de a ne pierde în detalii și de a trata lucrurile cu superficialitate. Dar ne face să și comunicăm mult mai ușor ce ne dorim.

Ca să vă faceți o idee de energia evenimentului astral, fiți atenți la următoarea analogie.

 

Când erați mici și vă doreați o bicicletă, părinții condiționau achiziția ei de un comportament ireproșabil sau de un carnet cu note extraordinare. Trebuia să arătați că meritați, să demonstrați ceva. Acum că ați crescut, nu vă mai condiționează nimeni, vă puteți lua singuri bicicleta. Doar că vă gândiți de două ori dacă aveți chiar nevoie sau nu este decât un moft", a spus astrologul.

„Influența Lunii Noi durează câteva zile, așa că puneți-vă intenții, setați-vă obiective îndrăznețe și treceți la atac, asta după ce vă țeșeți o plasă de siguranță", a precizat Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27