EXCLUSIV  Lună Nouă, 6 martie 2019. Astrologul DCNews, previziuni pentru zodii: Vă garantez reușita!

Ioan Burculeț, astrolog DCNews
Ioan Burculeț, astrolog DCNews

Ioan Burculeț, astrologul DCNews, a făcut, în contextul fenomenului de Lună Nouă din data de 6 martie, previziuni pentru toate semnele zodiacale.

LUNĂ NOUĂ – BERBEC

Luna Nouă aduce o dinamică în tot ceea ce înseamnă profunzime. Ați putea demara anumite proiecte. Berbecii au un avantaj. Este bine de știut că se pot soluționa anumite probleme care sunt legate de dietă. E foarte important. Puteți urma o cură. Efectele ei vor fi vizibile. E un lucru bun. Berbecii și persoanele cu ascendent în Berbec vor fi avantajate de acest fenomen de Lună Nouă.

LUNĂ NOUĂ – TAUR

Puteți demara anumite proiecte, prin ședințe, întâlniri. Dinamica cu oamenii din jurul dumneavoastră e importantă. La final de săptămână, ieșiți undeva, e foarte bine. De acolo, vă puteți extrage ideile. Fenomenul de Lună Nouă vă avantajează. Proiecte de familie, proiecte de serviciu.

LUNĂ NOUĂ – GEMENI

Orice proiect profesional va prinde contur, dar să nu vă apucați de multe proiecte deodată. Cine aleargă după doi iepuri s-ar putea să nu prindă niciunul. Luați un pix și scrieți pe o hârtie ce vreți să faceți în următoarele 29 de zile. Notați-vă ideile, planurile. Aveți mintea deschisă. Vă garantez reușita mai mult ca sigur.

LUNĂ NOUĂ – RAC

La voi, relația cu justiția. Dacă sunteți polițist, politician, judecător, fenomenul de Lună Nouă va aduce în prim plan latura juridică, raporturile internaționale, dar și spiritualitatea, care e un factor determinant. Orice proiect pe care îl veți demara astăzi vă va ajuta. Dacă aveți un anumit proces, este bine să insistați alături de avocatul dumneavoastră.

LUNĂ NOUĂ – LEU

Tot ceea ce are conotație cu bani, bancă, posesiuni, orice proiect care aduce în prim plan banii... vă va ajuta categoric, deși vor fi chestiuni care nu vă vor mobiliza. Puteți realiza, puteți avea acel succes în plan financiar la care nici nu v-ați fi așteptat în următoarele 29 de zile.

LUNĂ NOUĂ – FECIOARĂ

E o perioadă favorabilă să dezvoltați o mai bună comunicare. Oricum, aici stați foarte bine. Puteți coordona, colabora, puteți să vă asociați într-o afacere, într-un nou proiect. Puteți să dinamizați totul printr-un contract care să vă ofere avantaje. Luna Nouă vă ajută!

LUNĂ NOUĂ – BALANȚĂ

Luna Nouă vă ajută extraordinar de mult. Vă oferă un avantaj. Vorbim de o focusare.

LUNĂ NOUĂ – SCORPION

Tot ceea ce înseamnă creativitate... aici trebuie să insistați. Mămicile vor avea o deschidere către creativitate mult mai bună. E un lucru excelent.

LUNĂ NOUĂ – SĂGETĂTOR

Luna Nouă vine cu proiecte noi în interiorul căminului, al familiei, al tranzacțiilor imobiliare. Puteți avea succes, dar trebuie să vă focusați bine pe activitățile pe care le aveți de făcut. E un prilej favorabil în următoarele zile să acționați. Credeți-mă, o să rămâneți surprinși.

LUNĂ NOUĂ – CAPRICORN

Luna Nouă aduce o mai bună desfășurare a activităților dumneavoastră. Orice proiect e bine ca, de astăzi, să îl începeți și să aveți continuitate.

LUNĂ NOUĂ – VĂRSĂTOR

Importanți sunt banii. Fenomenul de Lună Nouă canalizează tot ceea ce înseamnă raporturi și relații cu banii. Că doriți să investiți, poate nu aveți curaj, pentru că, în ultimii ani, ați avut aspecte la care nu v-ați fi așteptat. Aici contează și astrograma fiecăruia.

LUNĂ NOUĂ – PEȘTI

Luna Nouă are loc în emisfera - o numesc metaforic – personalitate. Dacă până acum nu ați fost mulțumit, nu ați dat un randament bun la locul de muncă, nu v-ați înțeles bine cu oamenii din jurul dumneavoastră... Vor fi beneficii în avantajul dumneavoastră, consolidându-vă personalitatea. Lucrurile se duc într-o direcție în care nici nu veți crede.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel