Orășelul lui Moș Crăciun în Sectorul 4. Parcul Lumea Copiilor se transformă de sărbători

Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., la ora 18.00, în sectorul 4 al Capitalei se aprind lumințele de sărbători! Mai mult, Parcul Lumea Copiilor va deveni  “Orășelul lui Moș Crăciun”

Luminiţele se sărbători se aprind de sâmbătă seara în sectorul 4, iar Parcul Lumea Copiilor se transformă în "Orăşelul lui Moş Crăciun". 

"Feeria sărbătorilor de iarnă va cuprinde Sectorul 4 încă de sâmbătă seara, când luminiţele care împodobesc principalele artere şi bulevarde se vor aprinde pentru prima oară, în aşteptarea Crăciunului", relevă sursa citată.

Concerte în aer liber, artişti consacraţi, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri şi surprize sunt pregătite pentru cei care vor veni în "Orăşelul lui Moş Crăciun", în perioada 18 noiembrie - 31 decembrie.

Tot atunci se va deschide Căsuţa lui Moş Crăciun. Amplasată în centrul parcului, aceasta va fi locul în care Moşul va poposi pe 15 decembrie pentru a-i întâmpina pe cei mici cu daruri. Până atunci, cei mici îşi pot face fotografii alături de ajutoarele de Moşului sau îi pot scrie scrisori acestuia despre dorinţele lor.

În toată această perioadă Orăşelul lui Moş Crăciun va găzdui şi Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi, de la preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10,00 - 22,00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel