Lumini albastre la Palatul Cotroceni ca sprijin pentru copii

Palatul Cotroceni
Palatul Cotroceni

Palatul Cotroceni va fi iluminat, miercuri, în albastru de Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. Miercuri, 20 noiembrie, este Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului.

  ” Cu ocazia aniversării, în acest an, a trei decenii de la ratificarea Convenţiei cu privire la drepturile copilului, Administraţia Prezidenţială se alătură campaniei UNICEF România şi iniţiativelor similare din întreaga lume prin iluminarea în albastru a Palatului Cotroceni, începând cu ora 19,00 ”, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Potrivit sursei citate, scopul acestei acţiuni este de a reconfirma susţinerea pe care România o acordă respectării şi promovării drepturilor copilului. ”Acest demers constituie un semnal de alarmă cu privire la cazurile de încălcare a acestor drepturi, dar şi un îndemn adresat decidenţilor şi societăţii civile de a coopera în scopul creşterii calităţii vieţii copiilor din România şi de a se implica în asigurarea unui proces educaţional de calitate”, precizează Administraţia Prezidenţială, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel