Lumina Sfântă vine sâmbătă de la Ierusalim, pe aeroportul Henri Coandă

lumina sfanta
lumina sfanta

O delegaţie condusă de Prea-Sfinţitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor va aduce sâmbătă Lumina Sfântă de la Ierusalim.

Patriaria Română informează că delegaţia va ajunge sâmbătă, în jurul orei 18:00, de la Ierusalim, cu o aeronavă specială, informează Mediafax. Lumina Sfântă va fi oferită credincioşilor aflaţi la Catedrala Patriarhalã, la slujba de Înviere, condusă de Patriarhul Daniel.

Protoieriile Arhiepiscopiei Bucureştilor şi alte eparhii din ţară ale Patriarhiei Române sunt invitate să trimită delegaţi la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Capitală, tot sâmbătă, în jurul orelor 18:00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim, cu scopul de a o oferi ulterior preoţilor şi credincioşilor ortodocşi din alte regiuni ale ţării, informează Newsin.

Patriarhia mai informează că Sfântul Mare Mucenic Gheorghe va fi prăznuit luni, în a doua zi de Paşti, deoarece sărbătoarea coincide cu Sâmbăta Mare din Săptămâna Sfintelor Pătimiri, zi de post şi pregătire duhovnicească pentru sărbătoarea Învierii, informează Patriarhia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel