Vedetă Pro TV, în COMĂ. L-a LOVIT o mașină pe trecerea de pietoni. A fost transferat la Brașov

Foto: Facebook
Foto: Facebook

O vedetă Pro TV se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa. 

Lulu Pascu, fost concurent la Românii au talent, are mari probleme de sănătate și se zbate între viață și moarte, aflându-se în comă.

Lulu Pascu a participat la două ediții ale showlui Pro TV și a primit, de fiecare dată, patru de "DA". A apărut pentru prima dată pe scena "Românii au talent" alături de Titu Vânătoru, profesor de canto la Nehoiu și au interpretat „Drumurile noastre toate”, iar la final au primit patru de ”DA”. La a doua apariție, în aceeași formulă, cei doi au cântat „Sărut femeie mâna ta”. Și de această data au fost încununați cu patru de ”DA”.

Conform ziarului local Buzoienii, artistul din Nehoiu a fost lovit de o mașină în timp ce traversa, lângă o trecere de pietoni. Martorii accidentului au fost cei care au alertat echipajele de intervenție, iar Lulu Pascu a ajuns imediat la spital.

Lulu Pascu, transferat la Brașov

"În această seară, în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal. iar polițiștii continuă cercetările", a transmis biroul de presă al IPJ Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel