Lukashenko nu se oprește. A fost ARESTAT un alt lider al opoziției

Scene dramatice la Minsk. Președintele Lukashenko continuă să își aresteze toți opozanții politici, lideri ai protestelor din Belarus.

Una dintre ultimele figuri de opoziție din Belarus, Maxim Znak, a fost reținut de mascați, spun susținătorii săi. Znak, avocat și membru al Consiliului de coordonare al opoziției, nu a reușit să se prezinte la o întâlnire video programată miercuri dimineață.

A fost arestat de către persoane îmbrăcate în civil

Martorii prezenți la arestare au relatat că liderul a fost condus pe o stradă din capitala Minsk de către persoane mascate îmbrăcate în civil. În acest moment nu există informații despre locul unde se află Znak.

A transmis prin mesaj textul „măști“

Tânărul de 39 de ani, care a lucrat anterior ca avocat pentru candidatul la președinție Viktor Babaryko, trebuia să participe în cursul zilei de azi la un interviu video, dar nu a reușit să fie contactat. După ce a fost sunat de un coleg, Znak a spus că a sosit cineva și apoi a închis telefonul. Ulterior, el a trimis mesaj cu textul „măști”, făcând probabil referire la măștile purtate de cei care l-au ridicat.

Lukashenko dorește să își elimine toți adversarii

Amintim că, în ultima perioadă, ultimele trei lidere ale opoziției, au fost forțate să părăsească țara. Ultima dintre acestea, Maria Kolesnikova, a recurs la un gest disperat. Aceasta și-a rupt pașaportul la granița cu Ucraina, în încercarea de a nu-și părăsi țara, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel