Lukașenko intervine în cazul Navalnîi: Putin l-a iertat, lăsându-l în libertate. Astăzi se crede un luptător împotriva corupției

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko intervine în cazul lui Alexei Navalnîi. El a făcut mai multe declarații controversate.

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a făcut mai multe declarații despre reținerea opozantului rus Alexei Navalnîi, dar și despre investigațiile publicate de Fundația acestuia, despre care a vorbit ironic. El a discutat despre cazul Navalnîi în cadrul unei reuniuni privind îmbunătățirea legislației, transmite Interfax.

"L-au lăsat să plece în Germania (a vrut să fie tratat acolo) și, în acel moment, fiind inconștient, a făcut un film de două ore. Ce, oamenii nu înțeleg asta? Mai mult, nu spun nimic despre conținutul acestui video și nu voi spune nimic. Nu am investigat niciun fapt. Pur și simplu spun: pentru a duce această luptă, trebuie să fii dincolo de orice suspiciune. ", a subliniat Lukașenko, făcând referire la imaginile video publicate de Fundația lui Navalnîi, în care este prezentat palatul lui Vladimir Putin, în valoare de peste 1 miliard de euro.

"Putin l-a iertat"

„Putin l-a iertat, lăsându-l în libertate cu anumite restricții, el (Navalnîi n.r.) a fost judecat, iar astăzi se consideră un luptător împotriva corupției! Dacă cineva a decis să lupte, în special împotriva celor puternici, împotriva autorităților, împotriva președintelui, a decis să lupte împotriva corupției, trebuie să fie chiar el curat ca lacrima, astfel încât nimeni să nu îl poată prinde cu ceva.”, a continuat Lukașenco.

Potrivit lui Lukașenko, investigațiile publicate de susținătorii lui Navalnîi sunt doar începutul. El le consideră ca fiind niște atacuri venite din partea altor țări asupra Rusiei.

VEZI ȘI: Justiția a RESPINS apelul lui Navalnîi și a decis ca acesta să rămână în închisoare. Opozantul: „Asta nu va continua la nesfârșit“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel