Luiza Bogdan pleacă de la Antena 1. Vezi de ce

luiza
luiza

Prezentatoarea ştirilor din sport de la Antena 1 a decis să părăsească pupitrul ştirilor. Vedeta a precizat că se va axa doar pe emisiunea de umor la de Gsp Tv "Fotball inclusive" şi pe viaţa de familie. Luiza Bogdan a ajuns la pupitrul ştirilor de la Antena 1 în urmă cu trei ani.

“Am luat decizia de a face o pauză pentru că în ultima vreme aveam programul tot mai încărcat din punct de vedere profesional. În plus, imi doresc să petrec mai mult timp alături de viitorul meu soț și de familia mea. În vara ne vom căsători și vreau să mă ocup personal de pregătirile nunții mele, iar noul program îmi va permite acest lucru. Este o pauză pe care am luat-o dupa îndelungi discuții cu conducerea departamentului sport. Îmi voi continua cariera în cadrul trustul Intact, dar nu voi mai aduce eu noutatile în fiecare dimineață. Voi prezenta însă o sinteză a ceea ce s-a întamplat în Liga Intai și nu numai, într-o întreaga saptamană, printr-o serie de materiale inedite realizate special pentru Football Inclusive de colegii mei Florin Dobre și Marius Cioroaba.

Le mulțumesc pe această cale celor care au fost alături de mine în tot acest timp, celor care m-au susținut și m-au urmărit și îi rog să îmi fie alături în continuare. Le dau întâlnire în fiecare sâmbătă de la ora 10:20 pe GSP TV, la Football Inclusive!”, a declarat Luiza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel