Luis Lazarus este mogul cu acte-n regulă! Zeus TV a primit aprobarea CNA

lazarus luis
lazarus luis

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, solicitarea lui Luis Lazarus de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV, care va începe să emită de la 1 martie, cel mai probabil pe platforma Digi a companiei RCS&RDS.

CNA a analizat în şedinţa de marţi, pentru a cincea oară, solicitarea S.C. Lazarus Media SRL din Bucureşti de transformare a televiziunii de teleshopping Zeus TV într-un canal generalist, transmite Mediafax

În noiembrie 2010, Luis Lazarus a preluat - prin S.C. Lazarus Media SRL, la care este acţionar majoritar -, de la S.C. Info Eureshop SRL, licenţa audiovizuală a televiziunii de teleshopping Canal Teleshop şi a schimbat denumirea postului în Zeus TV. Totuşi, nici în acel moment şi nici în alte trei şedinţe, CNA nu i-a aprobat lui Lazarus solicitarea de a transforma canalul dintr-unul de teleshopping într-unul generalist.

În cele din urmă, în şedinţa de marţi, CNA a aprobat solicitarea lui Luis Lazarus, cu şase voturi "pentru" (Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Răsvan Popescu, Cristina Trepcea, Constantin Duţu şi Mihai Mălaimare) şi două voturi "împotrivă" (Dan Grigore şi Christian Mititelu). Astfel, acesta poate să transforme televiziunea de teleshopping Zeus TV într-un canal generalist Zeus TV.

Prezent la şedinţa CNA, Lazarus a spus că televiziunea generalistă Zeus TV va emite iniţial cu o grilă provizorie, care va fi urmată de o grilă definitivă.

"Zeus TV va începe să emită cu noua grilă de la 1 martie. O să avem un program special de 1 martie", a spus Luis Lazarus, precizând că grila provizorie a postului Zeus TV va fi pusă în funcţiune cel mai probabil la 1 aprilie.

Principala emisiune din grila Zeus TV va fi "Luis Lazarus Live". La sugestia membrilor CNA, emisiunea "Luis Lazarus Live" va fi difuzată în două tronsoane distincte, între orele 20.30 - 22.30 şi 23.00 - 00.30. În intervalul orar 22.30 - 22.48 a fost inserat un grupaj informativ de 18 minute, urmat apoi de un calup de publicitate şi promo de 12 minute.

Citeşte şi:

Lazarus a ajuns la un compromis cu CNA. Zeus Tv are licenţă

Lazarus, un nou eşec: CNA nu-l lasă să facă televiziune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel