EXCLUSIV  Luis Lazarus, conflict major cu Radu Mazăre: Noi am falimentat

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Invitat în studioul DC News, jurnalistul Luis Lazarus a vorbit despre începuturile sale în presa din Constanţa, dar şi despre rivalitatea cu fostul primar al oraşului, Radu Mazăre, acum condamnat la nouă ani de închisoare cu executare. 

"După revoluţie, am mers la Constanţa, unde am fondat o mare organizaţie de tineret, care era moştenitoarea UTC-ului, care se numea Uniunea Tineretului Liber din Constanţa, pentru că atunci toată lumea era liberă. Cât de liberă era, nu ştiu, dar mentalităţile se păstrau.

Eram chiar într-un conflict major cu Radu Mazăre. El avea ziarul Contrast din Constanţa şi eu aveam un ziar care se numea FairPlay. Acest ziar al meu era în conflict deschis cu ziarul lui Mazăre. Ziarul lui a fost cumpărat de un afacerist, pe noi nu a avut cine să ne cumpere şi am falimentat. E drept, majoritatea ziarelor şi-au închis porţile", a declarat Luis Lazarus. 

Luis Lazarus a devenit extrem de cunoscut publicului larg după participarea la emisiunile postului OTV, alături de Dan Diaconescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel