Lui Mircea Badea i se pare amuzant că în top DC News, la cele mai citite știri, e Tudor Chirilă / video

Mircea Badea
Mircea Badea

Lui Mircea Badea i se pare amuzant că în top DC News e o știre despre Tudor Chirilă.

„În topul celor mai citite știri pe DC News este Tudor Chirilă. Vai de capul nostru, la ce s-a ajuns... Știrea sună așa: „Tudor Chirilă: Ce face un dependent de droguri, de ce îl excludem din societate? Un drogat nu e drogat 24 din 24 ore”. Ia uite ce-l freacă și pe ăsta!”, a zis Mircea Badea.

Apoi, Mircea Badea a spus râzând: „Dar un prost e prost 24 din 24 ore. Mă refer în general. Vorbesc în principiu. Întrebarea mea este totuși pe cine interesează subiectul, dar văd că este la cele mai citite știri de pe DC News, deci... lumea e interesată. Înțelegeți așa ceva?!”.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă: Ce face un dependent de droguri, de ce îl excludem din societate? Un drogat nu e drogat 24 din 24 ore / video

Tudor Chirilă a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre stigmatizarea toxică de care au parte persoanele dependente de droguri sau de alcool.

„Ce face un dependent de droguri, de ce îl excludem din societate? De ce dependenții de droguri nu mai au dreptul să participe la viața cetății, spre exemplu, doar pentru că sunt drogați sunt stigmatizați.”

„Lumea zice „e drogat, nu mai poate să gândească”, (totuși) mă gândesc că nu e drogat 24 din 24 de ore. De ce un alcoolic este văzut ca un om care nu mai poate să gândească, nu este văzut ca un om care are nevoie de ajutor.” 

„Noi ca popor, la capitolul integrare, incluziune, toleranță, cred că suntem unul dintre ultimele popoare din Europa. Îndrăznesc să spun asta, știu că nu este o chestie pe care noi să o acceptăm, că suntem mândri, suntem cu coada pe sus, dar să ne uităm câte categorii defavorizate avem.”, a explicat Tudor Chirilă, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă a făcut-o praf pe Gabriela Firea: Situația lăsată de ea în București e mai mult decât dezastruoasă / video

Tudor Chirilă a zis că nu mai vrea să audă de Gabriela Firea.

Artistul a spus că, la alegerile trecute, l-a votat pe Nicușor Dan pentru că nu consideră că Gabriela Firea a făcut ceva pentru București.

„Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar vreodată! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu pentru Spectacola.ro.

„Situația lăsată de Gabriela Firea în București este mai mult decât dezastruoasă!”, a mai spus Tudor Chirilă. Cântărețul a adăugat că Gabriela Firea „și-a adus foarte mulți oameni în Primăria București pe care i-a angajat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel