Lui Coldea i-a dispărut teza de doctorat. Dragomir: Oprea are copia

Florian Coldea
Florian Coldea

Florian Coldea a rămas fără teză de doctorat. A dispărut în mod misterior. Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, spune că mai există o copie păstrată de profesorul coordonator al lucrării. 

”Florian Coldea a deschis la SRI seria de furăciuni cu doctoratele. Stiu, sună mai bine plagiat, dar, de fapt, este vorba de un furt ordinar și de un abuz care a avut ca scop obținerea de foloase, bani și funcții. Din bugetul statului. Fapte penale adică.

După Coldea și Dumbravă, mulți alți hoți au urmat. Aceștia sunt bravii ofițeri ai țării. Cei care au condus lupta anti-corupție. Ei, hoții, s-au făcut "doctori" și s-au pus în capul mesei.

Speriat că va fi prins, Coldea l-a pus pe "ministrul Mihnea Costoiu" să îi fure lucrarea de la Biblioteca Națională. A încercat să își acopere urmele: acesta este cursul pe care îl preda, de fapt, la Academia Națională de Informații și la Cluj. El, tatăl hoților, nu preda etica, el preda doar hoția.

Însă un exemplar din "lucrarea originală" i-a scăpat. Din informațiile mele, ultima copie rămasă se află la Gabriel Oprea acasă. Ca și "conducător al doctoratului" a păstrat o copie. De câteva săptămâni, cu rugăminți, negocieri, plânsete, tatăl hoților se chinuie să îl convingă pe Gabriel Oprea să îi dea ultimul exemplar.

Va avea Gabriel Oprea curajul să iasă public, într-o conferință de presă și să predea publicului ultimul exemplar din lucrarea plagiată a lui Coldea?

Interesul național va câștiga în fața șantajului lui Coldea?

Ce ziceți? Îl rugăm cu toții frumos pe Gabriel Oprea să ne dea lucrarea plagiată?” scris Daniel Dragomir pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel