Ludovic Orban: Vom depune o sesizare penală care o vizează pe Carmen Dan

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat, luni, 13 august, că va fi depusă o plângere penală pe numele ministrului de Interne, după violențele înregistrate la protestul din data de 10 august.

Vom depune o sesizare penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție care îi vizează, în principal, pe Carmen Dan, prefectul Capitalei și pe alți actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informații, până la momentul depunerii sesizării, că au fost implicați în lanțul decizional”, a zis Ludovic Orban, luni după-amiază.

Sesiune extraordinară

”Vom iniția demersul de convocare a unei sesiune extrordinare a Camerei Deputaților și a Senatului pentru înființarea unei Comisii de anchetă, pentru depunerea unei moțiuni împotriva ministrului de Interne. De asemenea, în cadrul sesiunii extraordinare, vom iniția și un proiect de hotărâre pentru înființarea unei comisii de anchetă în cazul pestei porcine”, a anunțat liderul PNL.

Asistență juridică

”Începând de astăzi, juriștii și avocații din PNL se vor reuni și vom acorda asistență juridică pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma brutalității jandarmilor. Îi vom asista pentru depunerea eventualelor plângeri penale sau în demersurile din instanță", a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel