Ludovic Orban: Voi pregăti un proiect de relansare a PNL în Bucureşti

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, luni, că pregăteşte un proiect de relansare a PNL în Bucureşti.

"Eu am fost împuternicit ca în termen de două săptămâni să prezint o propunere de reconstrucţie a PNL Bucureşti şi o propunere de preşedinte atât la nivel de Bucureşti, cât şi la nivelul sectoarelor. Până nu iau o decizie, aş prefera să nu fac niciun fel de comentariu. În perioada care va urma, voi face o analiză pe fiecare sector. De asemenea, voi avea o întâlnire cu toţi membrii partidului din fiecare sector. Voi încerca să identific posibile soluţii şi, de asemenea, voi pregăti un proiect de relansare a PNL în Bucureşti", a afirmat Orban la Realitatea TV.

Biroul Politic Naţional al PNL a decis, luni, dizolvarea conducerilor organizaţiei PNL Bucureşti şi a celor şase organizaţii de sector. Decizia a fost luată ca urmare a rezultatelor de la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat luni că se retrage din această funcţie, în urma rezultatelor slabe obţinute la europarlamentare de organizaţia bucureşteană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel