Ludovic Orban, replică la atacul lui Victor Ponta: Minte! A mințit de 1 an și jumătate

Liderul liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primăria Generală a Capitalei, a răspuns duminică, la „Punctul de întâlnire", de la Antena 3, acuzațiilor lansate pe Facebook de fostul premier Victor Ponta la adresa sa.

„Îi cunosc atitudinea față de mine. O atitudine irațională, care nu este întemeiată pe niciun fel de motiv. Dacă ar fi citit Raportul Corpului de Control, care nu era în subordinea mea, ci a domnului Victor Ponta, ar fi văzut că numele meu nu apare în niciun document legat de construcția drumului DN 67C, cunoscut Transalpina", a spus Orban.

Potrivit liderului liberal, fostul premier Victor Ponta "minte iarăși prin omisiune, așa cum a mințit de 1 an și jumătate pe această temă, numită contractul Transalpina, și în mod evident toate declarațiile lui Victor Ponta pe această temă nu au la bază niciun document, deși a existat o anchetă a Corpului de Control în două faze. (...) Aceste declarații ale domnului Ponta sunt din categoria manifestărilor domniei sale față de mine", a susținut Ludovic Orban, amintind, în acest context, de momentul în care, atunci când a avut accidentul rutier la Iași, fostul premier a dat geamul jos la automobilul său pentru a face fotografii Loganului răsturnat sau când, la recepția de 9 mai, în prezența a cel puțin șase martori, a refuzat să dea mâna cu el și i-a aruncat "niște inventive care sunt complet sub nivelul unui om care ocupă o funcție publică în România".

Citește și: Bogdan Chirieac: Ilie Năstase, primul contracandidat puternic al lui Traian Băsescu

"Sunt obișnuit cu amenințări, cu aceste insinuări și cu acest atacuri care nu au niciun fel de legătură cu legea", a mai spus Ludovic Orban. 

Întrebat dacă îi afectează candidatura la Primăria Capitalei, liderul liberal a replicat: „Nu cred că Victor Ponta mai are credibilitatea pentru a putea acuza pe cineva, evident fără niciun fel de probă, și că cineva l-ar mai putea crede pe Victor Ponta mai ales în niște afirmații pe care le face fără să aibă la bază absolut nimic", a conchis el.

În urmă cu o zi, fostul premier Victor Ponta a reacționat într-o postare pe Facebook, după o declarație a lui Ludovic Orban, privind plângerea la DNA Corpului de Control al premierului din cauza șoselei Transalpina.

Citește și: Ludovic Orban, despre plângerea penală făcută de Ponta. "Un fleac", spune fostul premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel