Urmărește emisiunea live


Ludovic Orban: Îmi asum câștigarea alegerilor din 2024. Florin Cîțu: Sunt destui care ne sabotează, dar contracandidatul meu trebuie respectat

Luovic Orban: Îmi asum câștigarea alegerilor din 2024. Florin Cîțu: Sunt destui care ne sabotează, dar contracandidatul meu trebuie respectat  /  Sursă foto: Arhivă PNL
Luovic Orban: Îmi asum câștigarea alegerilor din 2024. Florin Cîțu: Sunt destui care ne sabotează, dar contracandidatul meu trebuie respectat / Sursă foto: Arhivă PNL

Ludovic Orban a vorbit despre obiectivul pe care și-l propune în fruntea Partidului Național Liberal, dacă va câștiga alegerile interne.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Călăraşi, că obiectivul pe care şi-l asumă, dacă va obţine un nou mandat la conducerea partidului, este acela de a câştiga toate alegerile în 2024.

"Obiectivul pe care mi-l asum este acela de a câştiga toate alegerile în 2024. Alegerile prezidenţiale care practic sunt cele care setează pe cel puţin cinci ani de zile aşezarea politică, alegerile locale care creează coloana vertebrală a PNL, pentru că primarii PNL sunt practic cartea de vizită a noastră şi sunt oamenii care reuşesc să mobilizeze cele mai multe voturi pentru PNL în comunităţile pe care le conduc. Evident alegerile parlamentare - care sunt fundamentale pentru formarea Guvernului", a precizat Orban, la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) PNL Călăraşi, în care este prezentată moţiunea de candidatură la preşedinţia PNL.

El a adăugat că a construit o majoritate parlamentară viabilă, iar asigurarea coeziunii acesteia în actul de guvernare reclamă extrem de multă experienţă, foarte multă ştiinţă în materie de negociere.

"Nu va fi simplu. Am construit o majoritate parlamentară viabilă. Asigurarea coeziunii acestei majorităţi parlamentare în actul de guvernare reclamă extrem de multă experienţă, foarte multe calităţi, foarte multă ştiinţă în materie de negociere. Din acest motiv, pentru a rămâne la guvernare trebuie să menţinem coeziunea acestei coaliţii şi, evident, să consolidăm majoritatea parlamentară. În materie de consolidare a majorităţii parlamentare, cred că nu aveţi îndoieli legate de capacitatea mea de a asigura o majoritate parlamentară mai solidă şi mai confortabilă, care să ne dea posibilitatea să guvernăm mai bine, fără să fim dependenţi la fiecare proiect care este legat şi poartă marca PNL de lucruri care nu pot să ne confere viteză în aplicarea proiectelor respective", a susţinut Orban, potrivit Agerpres.

Florin Cîțu, mesaj pe Facebook

Într-un mesaj postat pe Facebook, Florin Cîțu spune că partidul Național Liberal e sabotat: 

„Dragi liberali, stimați colegi,

În mai puțin de o lună, suntem chemați să ne alegem președintele. Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie.

Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate.

Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD.Noi, PNL, livrăm, alegem calea matură, drumul corect, fără sloganuri, fără gloria momentului, dar cu rezultate!

Noi, PNL, facem ca România să meargă mai bine. Așa a fost mereu, așa va fi întotdeauna!

Acesta este mandatul pe care vi-l cer pe 25 septembrie: să creștem economia, să modernizăm România!

Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Mulțumesc,

Florin“, a scris premierul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel