Ludovic Orban, demisie? Rareș Bogdan: Dacă s-a întâmplat asta...

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan a făcut precizări, pentru România TV, despre posibilele cereri de demisie la adresa lui Ludovic Orban din funcția de președinte al PNL.

Întrebat dacă, în ședința grupului PNL din Parlament, i se cere demisia șefului PNL, Ludovic Orban, Rareș Bogdan a spus:

Cât am fost eu acolo, nu am auzit. Am mai ieșit de la ședință pentru colegii de la o altă televiziune... doar dacă atunci s-a întâmplat. Timp de 4 ore, am fost cam tot timpul, cu excepția a 20-30 de minute, alături de colegii mei. Dacă acum s-a întâmplat asta (nr. red. demisia lui Ludovic Orban), s-a întâmplat în momentul când am ieșit pentru a intra în direct la dvs. (nr. red. România TV).

Nu cred că după ce câștigi alegerile cu partidul pe care îl conduci, obții 2 milioane și jumătate din voturi, trebuie să demisionezi. Cred că e o chestiune destul de clară. Președintele partidului demisionează atunci când pierde alegerile. Acum ar fi cel puțin ciudat să se întâmple după ce PNL a câștigat alegerile a spus europarlamentarul Rareș Bogdan, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel