Ludovic Orban, anunț despre Traian Berbeceanu. ”Perioadă extrem de grea”

Fostul premier Ludovic Orban a scris un mesaj despre prefectul Traian Berbeceanu. 

”Un prefect bun, un om serios pe care bucureștenii s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea, cu multe încercări.” a scris Ludovic Orban, președinte al PNL, pe Facebook, acolo unde a pus și o fotografie. (vezi în galeria foto)

În urma împărțirii funcțiilor de prefecți, PNL a pierdut și Capitala, unde abia îl numise pe Traian Berbeceanu în funcție. Prefectul Bucureștiului este dat de USR-PLUS. 

Vezi și: Război în PNL, după mutarea de la Cluj. Alin Tișe cere un alt prefect. ”Consecințe de NEIMAGINAT”

”Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești. Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile. Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!” a scris Traian Berbeceanu pe Facebook, despre această situație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel