Ludovic Orban-"AMAZOANE". Ce le-a cerut Ludovic Orban "amazoanelor" din ACL

Ludovic Orban a făcut o declarație incredibilă sâmbătă, în fața colegelor sale din organizațiilor de femei ale PNL și PDL.

VEZI ȘI: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta, o PREMIERĂ pentru România

Ludovic Orban le-a cerut colegelor să fie în prima linie a bătăliei pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, precum "miticele amazoane".

"Ne așteaptă o bătălie grea, nu e simplu să câștigăm aceste alegeri prezidențiale. Avem nevoie de fiecare combatant (...), avem nevoie de dumneavoastră, dar nu avem nevoie de dumneavoastră așa cum se făcea pe vremuri, la popotă, pregătind mâncarea, sau la spitalul de campanie pansând răniții (...). Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră în prima linie a bătăliei electorale.

Precum amazoanele, miticele amazoane, va trebui să fiți în șarja victorioasă și, de asemenea, să scoateți arcul din dulap și să aruncați cu săgeți. Numai că săgețile noastre nu trebuie să fie letale, noi trebuie să tragem cu săgeți care sunt scoase din tolba lui Eros. Pentru că ceea ce trebuie noi să răspândim în societate și modul în care trebuie să câștigăm această bătălie trebuie să fie nu cu ură, ci cu iubire", a spus Ludovic Orban, în discursul ținut la școala politică a femeilor din ACL, desfășurată la Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel