EXCLUSIV  Lucru ESENŢIAL de care trebuie să ţii cont atunci când îţi construieşti o casă. Mateescu (ANM): E foarte important

Elena Mateescu (ANM) a atras atenţia asupra unui lucru de care trebuie să ţină cont cei care îşi construiesc sau cumpără o locuinţă. 

Directorul ANM, Elena Mateescu, a atras atenţia asupra faptului că fenomenele meteo extreme tot mai des trebuie să ne facă să ţinem cont de ele atunci când decidem să construim sau să cumpărăm o casă. 

"Fenomenele extreme vor fi o regulă şi cu siguranţă, pentru fiecare sector, măsurile specifice vor trebui identificate luând în considerare de la agricultură, energie, transporturi, construcţii şi nu în ultimul rând partea de asigurări, pentru că va fi foarte important şi accesul la o asigurare a locuinţei atunci când vorbim de fenomene meteorologice extreme pentru că, în afara riscurilor generate de aceste tipuri de fenomene, trebuie ca şi noi, la nivel personal, să contribuim atunci când decidem unde să ne construim o casă şi să încercăm să evităm astfel încât să fim în siguranţă şi să analizăm zona unde decidem să locuim.

Nu în albia râului, în condiţiile în care fenomenele iată că aduc cantităţi mai mari de precipitaţii în anumite perioade ale anului şi atunci putem să fim afectaţi sever şi, din păcate, uneori, şi cu pierderi de vieţi omeneşti. De aceea trebuie să luăm în considerare aceste evoluţii pentru fiecare tip de activitate pe care o practicăm în prezent sau pe care o vom dezvolta în viitor", a explicat Elena Mateescu.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel