Lucian Rădulescu, consilierul de la Camera Deputaţilor care a ameninţat un poliţist în trafic, concediat

Lucian Rădulescu, consilierul de la Camera Deputaţilor care a ameninţat un agent de poliţie ce l-a oprit în trafic a fost fost eliberat din funcţie. Anunţul a fost făcut de deputatul PSD Laura Fulgeanu-Moagher, pentru care lucra Lucian Rădulescu. 

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", a scris Laura Fulgeanu-Moagher pe pagina sa de Facebook. 

CITEŞTE AICI CE I-A SPUS CONSILIERUL DE LA CAMERA DEPUTAŢILOR AGENTULUI CARE L-A OPRIT ÎN TRAFIC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel