Lucian Mândruţă îşi caută asistentă. Ioana Popescu s-a oferit să ocupe postul

lucian mandruta
lucian mandruta

Lucian Mândruţă doreşte să revoluţioneze lumea asistentelor din televiziune. Moderatorul emisiunii „Nimic Important“ de la Antena 2 a dat un anunţ pe contul său de Facebook că angajează asistentă, urmând ca interviul să aibă loc în direct.

”Caut fete să-mi fie asistente. Bine, îmi trebuie una singură, dar vreau să fac un casting în direct luni seară. Am deja o posibilă candidată. Dacă mai știti, vă rog să dați un mesaj aici și veți primi instrucțiuni. Multumesc dacă răspandiți mesajul ăsta. Interviul în direct va încerca să găsească pe cineva care nu doar are look, ci și mesaj. Motivație, mai precis. Ce ziceți, se aruncă cineva în valtoarea gloriei?”, a anunțat Mândruță pe rețeaua de socializare.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Mai mulți utilizatori l-au întrebat de ce dorește o asistentă. Acesta a spus că la început nu a dorit acest lucru, dar acum regretă și vrea o fată care să nu facă parte din stereotipul actual cu ”silicoane, vrajeală, viață personală ambiguă”.

”Deci, nu vreau o bombă sexy. Vreau un foc de vreascuri care arde liniștit și nostalgic, vesel și arțăgos cu masură. O fată frumoasă și deșteaptă. Nu avem limită de vârstă...”, a mai spus Lucian Mândruță

Mai în glumă, mai în serios Ioana Popescu, jurnalista care a devenit cunoscută după ce a făcut un top al fotbaliștilor care i-au trecut prin pat, i-a spus moderatorului că dorește să intre în cursă, invocând faptul că se cunosc de ”1000 de ani” și asta ar putea reprezinta o ”pilă”.

Dorind ca toate candidatele să aibă șanse egale Mândruță, i-a explicat Ioanei că nu se merge pe pile.

”Ioana: nu ne putem ști de 1000 de ani, când tu abia ai implinit 22...e bine?”, a spus Lucian Mândruță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel