Lucian Mândruță, mesaj dur: Cine a luat? Cine nu și-a făcut datoria?

Lucian Mândruță a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care preciează că cei responsabili de tragedie trebuie să fie trași la răspundere. "Trebuie sa aflam cine si cat si unde a dat spaga ca un astfel de club-capcana sa primeasca autorizatie. ", a scris Lucian Mândruță.

"Din ce vad, de vina sunt facuti doar proprietarii, care au facut economie si-au luat burete ieftin inflamabil. E cazul insa sa vorbim si despre cei pe care ii platim sa ne apere de lacomia si iresponsabilitatea unui patron de club. Pentru ca sunt altii care au job-uri tocmai ca sa ne apere de asta.

Sunt cei care autorizeaza un spatiu public, de la primar si pana la inspectorul ISU sau ce alta institutie trebuie sa autorizeze un astfel de spatiu. Trebuie sa aflam cine si cat si unde a dat spaga ca un astfel de club-capcana sa primeasca autorizatie. Trebuie sa aflam cine a luat. Cine a inchis ochii. Cine nu si-a facut datoria. Repet, platim o intreaga administratie locala si centrala sa ne apere de asa ceva. N-a reusit. Pai ori o desfiintam ori o intemnitam (la nivelul vinovatilor, de sus pana jos), ori... ...ori ne resemnam. Cine pentru ce voteaza?", a scris pe pagina de Facebook Lucian Mândruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel