Lucian Lipovan și-a dat demisia de la ProSport. Adrian Sârbu, nemulțumit de faliment

lipovan
lipovan

 Redactorul-șef de la ProSport, Lucian Lipovan, și-a prezentat demisia,  după ce ar fi fost umilit de Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, într-o şedinţă cu toţi şefii, potrivit Fanatik Show.  

Nemulțumirea lui Adrian Sârbu a venit după ce publicația, din cauza vânzărilor slabe, a trebuit să închidă printul. Înainte de Crăciun, Sârbu a convocat conducerea ziarului în care  și-a exprimat nemulțumirea față de situaţia dezastruoasă creată și le-a transmis celor prezenți, Lucian Lipovan (redactor-șef), Florin Caramavrov și Costin Ștucan (redactori-șef adjuncți), să citească “Finala se joacă astăzi” – carte scrisă de  Ioan Chirilă.

După sărbători, Adrian Sârbu a convocat din nou pe cei trei șefi ai redacției, unde prima întrebare pe care patronul a pus-o fiind legată de cartea lui Chirilă. “Cine a citit-o? Vă rog să îmi spuneți ce ați înțeles din ea”, a fost rugămintea impetuoasă a finanțatorului, care, observînd tăcerea umilă din jurul său, a izbucnit de nervi. “Afară, leneșilor! Nu sînteți în stare de nimic, stați pe banii mei și pierdeți vremea”, acuze care au stîrnit nemulțumirea lui Caramavrov. Răspunsul lui Sîrbu a închis discuția total. “Simplu! Pentru că mi-ați falimentat ziarul, ieşiţi afară!”, a fost reacția  patronului Mediafax Group, care apoi le-a arătat ușa celor prezenți.

Discuția  l-a îndemnat pe redactorul-șef Lucian Lipovan să-și prezinte demisia, motivîndu-și decizia prin faptul că a fost umilit de către Sîrbu, însă hotărîrea luată vizează doar funcția de conducere, fără să părăsească ProSport-ul.

La inițiativa lui Adrian Sîrbu, în redacția ProSport urmează ca săptămîna viitoare să aibă loc alegeri în privința noului redactor-șef, funcție rămasă vacantă în acest moment. Concurenții desemnați de către redacție vor fi Costin Ștucan, Andru Nenciu, Sandu Enciu și Iulian Vîlvoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel