Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Lucian Lipovan și-a dat demisia de la ProSport. Adrian Sârbu, nemulțumit de faliment

[] []

24 ian 2014 / 16:23
lipovan
lipovan

 Redactorul-șef de la ProSport, Lucian Lipovan, și-a prezentat demisia,  după ce ar fi fost umilit de Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, într-o şedinţă cu toţi şefii, potrivit Fanatik Show.  

Nemulțumirea lui Adrian Sârbu a venit după ce publicația, din cauza vânzărilor slabe, a trebuit să închidă printul. Înainte de Crăciun, Sârbu a convocat conducerea ziarului în care  și-a exprimat nemulțumirea față de situaţia dezastruoasă creată și le-a transmis celor prezenți, Lucian Lipovan (redactor-șef), Florin Caramavrov și Costin Ștucan (redactori-șef adjuncți), să citească “Finala se joacă astăzi” – carte scrisă de  Ioan Chirilă.

După sărbători, Adrian Sârbu a convocat din nou pe cei trei șefi ai redacției, unde prima întrebare pe care patronul a pus-o fiind legată de cartea lui Chirilă. “Cine a citit-o? Vă rog să îmi spuneți ce ați înțeles din ea”, a fost rugămintea impetuoasă a finanțatorului, care, observînd tăcerea umilă din jurul său, a izbucnit de nervi. “Afară, leneșilor! Nu sînteți în stare de nimic, stați pe banii mei și pierdeți vremea”, acuze care au stîrnit nemulțumirea lui Caramavrov. Răspunsul lui Sîrbu a închis discuția total. “Simplu! Pentru că mi-ați falimentat ziarul, ieşiţi afară!”, a fost reacția  patronului Mediafax Group, care apoi le-a arătat ușa celor prezenți.

Discuția  l-a îndemnat pe redactorul-șef Lucian Lipovan să-și prezinte demisia, motivîndu-și decizia prin faptul că a fost umilit de către Sîrbu, însă hotărîrea luată vizează doar funcția de conducere, fără să părăsească ProSport-ul.

La inițiativa lui Adrian Sîrbu, în redacția ProSport urmează ca săptămîna viitoare să aibă loc alegeri în privința noului redactor-șef, funcție rămasă vacantă în acest moment. Concurenții desemnați de către redacție vor fi Costin Ștucan, Andru Nenciu, Sandu Enciu și Iulian Vîlvoiu.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25