EXCLUSIV  Lucian Isar, la DC News, despre decizia BNR de limitare a creditării și noua criză financiară

Crişan Andreescu / 18 oct 2018 / 16:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Economistul Lucian Isar revine la DC News într-o perioadă în care tot mai multe voci prognozează o nouă criză financiară la nivel mondial.

Lucian Isar va comenta decizia Consiliului de Administrație  a Băncii Naționale de miercuri, care  a aprobat criterii mai aspre pentru creditare. Ce rezolva și mai ales ce nu rezolvă decizia BNR, care sunt românii care  vor avea cel mai mult de suferit, de ce a fost luata acum acestă decizie și care sunt similitudinile cu 2007-2008, când a fost luată o decizie similară.

Nu în ultimul rând, Lucian Isar va comenta informațiile  din ultima perioadă referitoare la apropierea unei noi crize  financiare la nivel mondial, dacă România este pregătită, ce am învâțat și ce am uitat de la criza din 2008 și care ar fi deciziile Băncii Naționale, ale Guvernului și ale instituțiilor statului.  

Interviul cu economistul Lucian Isar îl puteți urmări, vineri, 19 octombrie, 2018, de la ora 11:00, pe DCNews.ro și DCBusiness.ro, dar și pe paginile de Facebook ale celor două site-uri.

Întrebările pentru Lucian Isar le puteți adresa în secțiunea de comentarii și pe adresa de e-mail [email protected]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26