Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, numit consilierul lui Stelian Tănase la TVR. Ce spune Chirieac

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, a fost numit consilierul șefului TVR,  Stelian Tănase. Analistul Bogdan Chirieac este de părere că Lucia Isar este un cadou nemeritat pentru TVR.

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme cu Lucian Isar.

Lucian Isar are un CV impresionant, detinand functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost. A fost olimpic la matematica, are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard.

Invitat să comenteze această numire, analistul Bogdan Chirieac spune că "Domnul Isar este un cadou nemeritat pentru o instituție vetustă cum este TVR. 

Citește și: Cât câștigă Stelian Tănase la TVR

Domnul Isar este un economist redutabil și este redutabil nu pentru că are o relație cu doamna Gorghiu. Dânsul a fost și ministru la un moment dat, dar este în mod real o capacitate", spune Chirieac. 

Numirea la TVR nu știu dacă este de bine sau de rău. Problema TVR-ul astăzi este că dacă încetează emisia vreo săptămână nu bagă nimeni de seamă în România că a încetat emisia. Cine l-o fi pus la TVR, nu știu.

Domnul Stelian Tănase este un intelectual de marcă, problema lui este că atunci când este șef e un șef lamentabil, altminteri, când este civil este un intelectual de marcă, un scriitor de forță, un vector de opine, un făcător de politici, iar problema domnului Tănase este că se află în funcția de președinte la TVR. Nici dânsul nu avea ce să caute acolo", a declarat Bogdan Chirieac la RTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel