Lucian Isar, eliberat din funcția de consilier onorific al premierului

Monitor oficial
Monitor oficial

Lucian Isar a fost eliberat din funcția de consilier onorific al prim-ministrului.

Lucian Isar a fost eliberat din funcția de consilier onorific al prim-ministrului, potrivit unei decizii a premierului NIcolae Ciucă.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează, la cerere, calitatea de consilier onorific al prim-ministrului acordată domnului Lucian Isar”, este decizia premierului Nicolae Ciucă.

Lucian Isar a fost numit consilier onorific al premierului Florin Cîțu, pe 28 decembrie 2020, potrivit unei decizii care a fost publicată în Monitorul Oficial.

Funcția nu era remunerată, potrivit deciziei citate. 

Prima ședință de Guvern condusă de premierul Nicolae Ciucă

Amintim că premierul Nicolae Ciucă a prezidat, joi, prima ședință de Guvern de la învestirea Guvernului.

„Iată că are loc prima ședință a Guvernului României după o perioadă de criză politică și doresc să mulțumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere. Doresc să mulțumesc partidelor politice care au înțeles că mai presus de orice este cetățeanul și interesul țării. Noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanță de urgență privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative”, a spus, joi, Nicolae Ciucă. 

Guvernul Nicolae Ciucă a trecut de votul de învestire din Parlament. Executivul susținut de PNL, PSD, UDMR și minorități naționale a fost votat cu 318 voturi „pentru” și 126 „împotrivă”. 

Nicolae Ciucă a spus, joi, la prezentarea programului de guvernare în Parlament, referindu-se la coaliția PNL-PSD-UDMR, că „am trecut peste acele lucruri care ne separă și am găsit lucrurile care ne unesc”.

„PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România”, a spus în timpul dezbaterilor Marcel Ciolacu. El afirma că social-democrații au intrat la guvernare pentru că nu fug niciodată de responsabilitate. „Avem puterea să redăm încrederea în această țară”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel