EXCLUSIV  Lucian Bolcaş, tranşant: " Acest individ nu poate să aibă demnitate" VIDEO

Procurorii pot să treacă şi prin întâmplări plăcute, a spus avocatul Lucian Bolcaş, cel care, anterior, a îmbrăţişat această meserie.

Totul a fost dezvăluit într-un interviu pentru DCNews, în care avocatul Lucian Bolcaş, printre amintiri, a făcut şi o scurtă radiografie a situaţiei procurorului în aceste momente:

"Am fost aplaudat atunci când am propus ca o persoană să fie achitată. A fost un act de normalitate. Era vorba de un accident de circulaţie, era vorba de un om trimis în judecată ca vinovat pentru acel accident şi am demonstrat - poate că am demonstrat frumos - că omul pentru care trebuia să susţin un rechizitoriu nu este vinovat şi am cerut achitarea sa. Asta este normalitatea în justiţie. Asta înseamnă un act de justiţie făcut de un procuror", a spus Bolcaş.

Achitările recente şi abuzurile din ultimele dosare aruncă o umbră asupra activitaţilor procurorilor.

"Este aşa de simplu: nu toate doamnele pe care le întâlneşti în viaţă au o imagine bună. Una este considerată proastă, una este considerată urâtă, alta este considerată uşuratică... ştiţi din cauza cui? Din cauza lor! Aşa şi cu procurorii. Imaginea procurorilor reflectă exact ceea ce sunt. Credeţi că acest individ - nu pot să-l numesc procuror, mi-ar fi ruşine de meseria ce-am avut-o - numit Portocală poate să aibă vreun prestigiu, vreo demnitate, are ce căuta în rândurile celor care împărtăşesc dreptatea? Îmi pare foarte rău pentru ei că şi-au făurit această imagine de care este foarte greu să scape", ne-a mai declarat avocatul Lucian Bolcaş.

Dar, există speranţe. Care este soluţia ca procurorii să-şi mai spele imaginea, astfel încât să convingă nu numai judecătorii, ci şi opinia publică, puteţi asculta în interviul emoţionant cu avocatul Lucian Bolcaş pe care vi-l redăm mai jos:

VIDEO

Vezi şi: Lucian Bolcaș, radiografie dureroasă a României - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel