EXCLUSIV  Lucian Bolcaș, așa cum nu l-ați mai văzut: E viața mea - video

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Lucian Bolcaș a fost întrebat, în cadrul unui interviu acordat DC News, dacă are vreun regret.

"Eu? Nu aș putea spune. Chiar nu m-am gândit vreodată că am un regret. Întotdeauna m-am gândit la un singur lucru: aș mai putea face ceva. Atâta tot. Că n-am putut să fac este un cumul de condiții. Că n-am făcut, iar e vorba de condiții și întâmplări pe care le-am avut. E viața mea", a spus avocatul Lucian Bolcaș.

Mai departe, discuția a rămas în sectorul personal, acesta mărturisind că e căsătorit de peste 40 de ani. "În fața unui bărbat care se vrea puternic este o femeie mult mai puternică și deosebită. Este soția mea. Suntem căsătoriți de peste 40 de ani. Aș putea să mă laud cu împrejurarea că am fost și vom fi oameni care nu s-au certat niciodată", a zis Lucian Bolcaș.

"Să nu absolutizezi dreptatea ta"

Întrebat care este secretul, avocatul a oferit următorul răspuns: "Foarte simplu: să încerci să-l înțelegi pe celălalt, să nu absolutizezi dreptatea ta. Poate am reușit și datorită faptului că și soția mea a fost – este, pentru că această calitate nu o pierzi – o foarte bună avocată".

Cei doi s-au cunoscut la tribunal. "Cred că eram procuror, iar soția mea, consilier juridic, la momentul respectiv. A fost o perioadă în care fiecare dintre noi am trăit necesitatea unei schimbări. Eu trăiam mai filozofic. Au fost ani de zile în care ne-am salutat cu politețe", a mai spus acesta, adăugând că "așa cum ne-am sprijinit în viață, ne-am sprijinit și în dosare".

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel