Lucian Bolcaș: ROBERT TURCESCU nu va putea ieși decât la pușcărie

Crişan Andreescu / 23 sep 2014 / 13:40 Salveaza PDF Comentarii

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat pentru Românai Tv alternativele lui  ROBERT TURCESCU, după dezvăluirile că a fost ofițer acoperit. 

ROBERT TURCESCU. "Este una dintre problemele majore ale statalității române, și anume funcționarea serviciilor sale de informații. În aceste condiții, există două infracțiuni alternative pentru care domnul Robert Turcescu ar putea să fie condamnat.

ROBERT TURCESCU. Dacă se confirmă că ceea ce a dezvăluit este adevărat, și a fost ofițer acoperit, el răspunde pentru publicarea sau anunțarea  unor informații care sunt secrete de stat. Este infracțiune", spune Bolcaș.

Citește și: ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Tiberiu Nițu spune că Parchetul s-ar putea autosesiza

 

ROBERT TURCESCU. "Dacă ce a susținut nu este adevărat, și este o singură poveste de a atrage atenția, atunci înseamnă că el a dezinformat organele judiciare și prin aceasta a declanșat o anchetă. Și în acest caz, dezinformarea organelor judiciare se pedepsește cu închisoarea. Domnul Robert Turcescu din această dilemă nu va putea ieși decât la pușcarie".

"Dacă nu a fost ofițer acoperit nu este divulgare de secrete. Ofițerii acoperiți nu pot dezvălui statutul lor până la sfârșitul vieții", a ținut să mai precizeze avocatul Lucian Bolcaș.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27