Lucian Bolcaș dezvăluie ce a solicitat Traian Băsescu la Parchetul General

Avocatul Lucian Bolcaş, apărătorul Gabrielei Firea, a anunțat, vineri, la plecarea de la Parchetul General, că fostul președinte Traian Băsescu a solicitat o confruntare cu senatorul PSD.    

La plecarea de la Parchetul General, unde fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat timp de o oră, avocatul Lucian Bolcaș a declarat că s-a întâmplat ceea ce se aştepta să se întâmple.

"Şi anume să se tragă de timp. Să se găsească o modalitate ca să amâne soluționarea acestui dosar, ceea ce inculpatul Traian Băsescu a practicat astăzi.

S-a invocat împrejurarea că, în ordonanţe succesive, nu este o referire directă la fapta care e considerată amenințare și nu e o descriere a acestei faptei și nici măcar a consecințelor păgubitoare ale faptei reclamate. Este prima dată când vorbesc despre conținutul dosarului, dar de data aceasta modalitatea folosită mă obligă să o fac. În toate ordonanțele procuraturii se referă la exprimarea inculpatului Traian Băsescu în sensul că doamna senator să își vadă de treabă pentru că altfel nu își va găsi bărbatul acasă", a declarat Lucian Bolcaş, citează romaniatv.net.

Avocatul lui Traian Băsescu, prima declarație după audierea la PÎCCJ

Întrebat dacă mai durează pronunţarea, avocatul a spus că o soluţie va fi dată în cursul săptămânii viitoare.

"Este o tergiversare, pentru că s-a mai solicitat în continuare pe aceeași idee, nu se dau declarații, dar vreau să dau declarații. S-a solicitat, fără să se dea declaraţii, o confruntare cu doamna Firea. Urmează să se pronunțe procurorul de caz" a mai spus Bolcaş.

Bolcaş a arătat că nu au de ce să te teamă de o confruntare, deoarece "adevărul este simplu" și că, în opinia sa, această confruntare "nu este utilă" în economia cazului.

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat vineri din nou la Parchetul General, în dosarul în care este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în legătură cu afirmaţiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Băsescu, la Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel