EXCLUSIV  Lucian Bolcaș, de acord cu Klaus Iohannis: Asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri!

Roxana Neagu / 13 aug 2018 / 19:00 Salveaza PDF Comentarii
Lucian Bolcaș
Descriere foto: Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat vehement în contextul declarației președintelui Klaus Iohannis. 

Vezi aici declarația: Klaus Iohannis, declaraţii după protestele din Piaţa Victoriei

”Sesizarea Parchetului General a fost făcută în momentul în care Parchetul Militar și alte structuri ale Parchetului General deja inițiaseră o anchetă. Deci a venit la uși deschise de alții. Parchetul Militar face parte din structura Parchetului General. (...) A diviza Parchetul, care trebuie să fie o structură unitară, e un act de deturnare a ideii de justiție. Nu există Parchet Militar străin de Parchetul General.” a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DCNews. 

Diversiunea invocată de președinte, idee periculoasă

Avocatul ne-a mai spus, despre declarația președintelui cu referire la o diversiune făcută de Putere prin infiltrarea agitatorilor în Piața Victoriei, că ”ceea ce a făcut președintele contravine rolului și poziției sale constituționale. A vorbi despre diversiuni despre cu privire la care nu există niciun fel de dovadă și niște impresii subiective conduce la dezbinare. Ideea de diversiune foarte periculoasă într-o societate nu poate fi constituită pe impresii subiective.”

De acord cu demisia! 

Cât despre ”ar fi trebuit să fie până în acest moment cel puțin o demisie”, Lucian Bolcaș a răspuns: ”Sunt absolut de acord. Trebuia să fie demisia sa până-n acest moment, asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri. Este dreptul președintelui de a aprecia prestația Guvernului pe care el l-a numit și de care este responsabil. Tot ce se întâmplă este responsabilitatea împărțită cu cea a  președintelui.”


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26