EXCLUSIV  Lucian Bolcaș, de acord cu Klaus Iohannis: Asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri!

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat vehement în contextul declarației președintelui Klaus Iohannis. 

Vezi aici declarația: Klaus Iohannis, declaraţii după protestele din Piaţa Victoriei

”Sesizarea Parchetului General a fost făcută în momentul în care Parchetul Militar și alte structuri ale Parchetului General deja inițiaseră o anchetă. Deci a venit la uși deschise de alții. Parchetul Militar face parte din structura Parchetului General. (...) A diviza Parchetul, care trebuie să fie o structură unitară, e un act de deturnare a ideii de justiție. Nu există Parchet Militar străin de Parchetul General.” a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DCNews. 

Diversiunea invocată de președinte, idee periculoasă

Avocatul ne-a mai spus, despre declarația președintelui cu referire la o diversiune făcută de Putere prin infiltrarea agitatorilor în Piața Victoriei, că ”ceea ce a făcut președintele contravine rolului și poziției sale constituționale. A vorbi despre diversiuni despre cu privire la care nu există niciun fel de dovadă și niște impresii subiective conduce la dezbinare. Ideea de diversiune foarte periculoasă într-o societate nu poate fi constituită pe impresii subiective.”

De acord cu demisia! 

Cât despre ”ar fi trebuit să fie până în acest moment cel puțin o demisie”, Lucian Bolcaș a răspuns: ”Sunt absolut de acord. Trebuia să fie demisia sa până-n acest moment, asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri. Este dreptul președintelui de a aprecia prestația Guvernului pe care el l-a numit și de care este responsabil. Tot ce se întâmplă este responsabilitatea împărțită cu cea a  președintelui.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel