Lucian Bode: Fără sprijinul aleșilor locali, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat

Lucian Bode șia exprimat mulțumirea față de aleșii locali ai Partidului Național Liberal.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, și-a exprimat mulțumirea față de solidaritatea din rândurile Partidului Național Liberal, solidaritate care a generat o trecere mai ușoară a României prin multiplele crize cu care s-a confruntat:

„Împreună cu președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă și cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, am participat astăzi la o întâlnire cu aleșii locali PNL din Alba, pe care i-am asigurat de tot sprijinul meu în implementarea proiectelor de care au nevoie comunitățile locale pe care le administrează.

Fie că este vorba de proiecte finanțate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm și să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid. Atunci când suntem la guvernare, obiectivul nostru este acela de a construi!

Adevărul este că fără sprijinul primarilor, președinților de consilii județene, aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat: pandemia, criza energetică și, evident, conflictul militar de la granițele țării noastre.“, precizează Lucian Bode.

PNL va reuși să depășească provocările generate de războiul din Ucraina

„Vă asigur că, împreună, vom depăși și efectele nocive ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Vom continua să guvernăm bine și înțelept România și vom asigura stabilitate în aceste vremuri tulburi.

Mărturisesc că aștept cu nerăbdare Liga Aleșilor Locali care va avea loc în 26 mai, la Poiana Brașov, pentru că, în sfârșit, contextul pandemic ne permite să ne întâlnim față în față, într-un format mai extins și avem primari cu care ne mândrim.

Am transmis aleșilor locali liberali din județul Alba că PNL trebuie să fie partidul dreptei unite și sunt convins că la cei 147 de ani de istorie pe care îi are PNL se vor adăuga încă atât!“, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Ciucă, alături de Bode, după ce a văzut în Alba: Un model de business pe care Guvernul îl încurajează să fie replicat de mediul de afaceri

Președintele Partidului Național Liberal, premierul Nicolae Ionel Ciucă, a vizitat azi două companii de succes din județul Alba, din două domenii diferite: Transavia și Unitatea de producție Star Assembly din Sebeș.

„La Transavia, firmă privată cu capital integral românesc în producția și procesarea cărnii de pasăre, președintele PNL, premierul Nicolae Ionel Ciucă, a apreciat performanța companiei românești:

”Ceea ce am văzut astăzi în această companie, tehnologia și echipamentele pe care se lucrează, îmi dă încredere că producătorii români sunt în măsură să ofere pieței produse de calitate și să fie parteneri în efortul Guvernului de a garanta siguranța alimentară. Este un model de business pe care Guvernul îl încurajează să fie replicat de mediul de afaceri”, a afirmat șeful Executivului (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel