Lucian Bode, acuzat că a copiat proiectul alternativei la DN1. Deputat de Prahova: Jenant!

Mihai Ciobanu / 03 feb 2020 / 23:14 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Deputatul PSD de Prahova, Rodica Paraschiv, cea care a condus ani buni Direcţia de Drumuri a Consiliului Judeţean Prahova, face un comentariu despre proiectul anunţat de ministrul Bode, ca alternativă la DN1. 

"Cum redescoperă ministrul Transporturilor proiectele predate de Consiliul Județean Prahova! Proiect început de CJ Prahova în mandatul PSD 2000-2004, într-o asociere cu CJ Brașov. Proiect finalizat, pentru care s-au obținut avize și acorduri, predat la Ministerul Transporturilor în mandatul domnului Rus, inclusiv documentația pentru schimbul de teren de la UAT către Romsilva. Introdus în masterplan și rămas la minister fără sursă de finanțare", a scris Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, pe Facebook.

 

"Şi-l însuşesc liberalii. Jenant"

 

"Surpriza,însă! Îl găsesc liberalii și si-l însușesc ca și când au descoperit acum traseul... Jenant! Dacă au neclarități, să nu scotocească prin pădure, să-i întrebe pe cei care au demarat procedurile de proiectare și le-au și finalizat - Consiliul Județean Prahova!", a mai scris Rodica Paraschiv pe Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23