Lucian Avramescu avertizează: El va reveni și voi veți pleca

Lucian Avramescu revine asupra apelului adresat lui Crin Antonescu și Victor Ponta. El scrie că a acceptat multe "înjurături porcoase" cu "speranța că USL și liderii acestei grupări ne vor scăpa de Băsescu". 

Lucian Avramescu a explicat: "Nu i-am înjurat doar pe ei, ci pe toți cei culcușiți la umbră deasă, plantați acolo, la trai bun, de votul celor mai mulți dintre noi. Cum e posibil să lași, leneș și imbecil, o țară la dispoziția unui individ care o umilește pe toate fețele și o stropește din toate pozițiile? N-am auzit, nici din concedii, o replică. O singură replică să mă răcorească măcar. Nu mai existați? Atunci dacă nu mai sunteți, primiți înjurătura mea".

Editorialistul a adăugat că "Dacă nu vă e clară, o repet. Trăim vremuri puturoase și mizere iar voi i-ați netezit drumul revenirii celui alungat de popor. Fiindcă el va reveni iar voi veți pleca. Că plecați voi nu regret, dar că revine el, da. Atenție! V-a luat singurul bun de preț pe care-l aveați – electoratul. E un blestem de care vă faceți răspunzători".

Poziția lui Lucian Avramescu a fost citată și de Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook, care a scris că "Lucian Avramescu revine asupra înjurăturilor...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel