EXCLUSIV  Luca Vincenti, interviu - "Bandele de stradă". Cartea sa, INTERZISĂ în Italia, lansată în România

Luca Vincenti, un italian care locuiește în București, a fost invitatul DC News unde a acordat un interviu în exclusivitate.

Luca Vincenti a lansat recent în România o carte care a fost intezisă în Italia. Se numește "Bandele de stradă. O carte cenzurată timp de 15 ani!".

Este o carte document, monografie de criminologie, un studiu, la care Luca Vincenti a lucrat foarte mulți ani. A studiat bandele de cartier din Genova, le-a urmărit mişcările înfiltrându-se între ele. Astfel, a reuşit să le descifreze codurile. Ce secrete ascunde cartea, lucruri interzise în Italia, veți afla la DC News într-un interviu extrem de interesant.

Luca Vincenti a discutat cu Val Vâlcu. Interviul va fi difuzat sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 12:00. Îl puteți urmări atât pe pagina DC News de Facebook, dar și pe Youtube.

[citeste si]

Luca Vincenti (sociolog, criminolog şi scriitor) a lucrat şi ca jurnalist pentru paginile de cultură ale publicaţiilor 'L'Adige' şi 'Il Mattino'. În anul 2000 publica 'Diari di una domenica ultra' și în anul 2002 romanul 'Lucciola c'è il Sole e Verrà l'Estate'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel