Luare de ostatici la un magazin de bijuterii din Montpellier. Radu Tudor: Dumnezeule, nu se mai termină!

Frații Kouachi, suspectați că au comis atacul asupra redacției revistei satirice Charlie Hebdo, au fost uciși de forțele de ordine. Amedy Coulibaly și complicea sa, care țineau mai mulți ostatici într-un magazin evreiesc, au avut aceeași soartă. După ce totul s-a terminat, Franța a intrat, din nou, în alertă. Are loc o nouă luare de ostatici. 

Două persoane au fost luate ostatice la un magazin de bijuterii din Montpellier, potrivit presei franceze, de un bărbat înarmat. Le Monde scrie că acest nou caz din Montpellier nu are legătură cu teroriștii. Conform primelor informaţii, unul dintre ostatici ar fi deja rănit. 

Bărbatul voia să jefuiască magazinul, dar, când a venit poliția, el s-a baricadat și a luat doi ostatici. Poliția a blocat accesul pe stradă și a înconjurat magazinul. 

Bilanțul celor trei zile de terorism în Franța este de 20 de morți.  

Radu Tudor a exclamat, în direct, când a anunțat a treia luare de ostatici: "Dumnezeule, nu se mai termină!". În urmă cu puțin timp, înainte de a treia luare de ostatici din Franța, Radu Tudor a comentat: "Franța acum este într-un moment în care, foarte probabil, va avea nevoie inclusiv de sprijinul aliaților. Cred că acest păienjeniș fundamentalist islamic, răspândit la Paris, și, Doamne ferește, să nu se răspândească și în alte orașe, cum ar fi Montpellier, va duce la un efect devastator pentru stabilitatea Franței și pentru populația franceză, care nu cred că e dispusă la nesfârșit să fie terorizată de bande de teroriști islamiști. Franța e surprinsă pe picior greșit, e o chestiune fără precedent și mi-e teamă că nu se va opri aici". 
 

Sfidare în direct, la TV. Imaginile rușinii din Paris- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel