Luare de ostatici într-o bancă dintr-un centru comercial din Berlin

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Peste 200 de polițiști au fost trimiși să intervină în cazul unei luări de ostatici într-un centru comercial din Berlin. 

UPDATE: Individul care a luat ostatici angajaţi ai unei filiale bancare din Berlin a fost imobilizat şi reţinut, anunţă Poliţia germană, precizând că ostaticii au fost eliberaţi.

- Știrea inițială -

Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-un centru comercial din oraşul Berlin, afirmă surse citate de presa germană, precizând că la locul incidentului au fost mobilizaţi sute de agenţi de poliţie, scrie Mediafax. 

Incidentul de securitate a fost semnalat în Centrul comercial Forum Köpenick din capitala Germaniei. Potrivit unor surse citate de publicaţia Bild, un individ a luat ostatici trei angajaţi ai unei filiale a companiei bancare Postbank.

Poliţia din Berlin a conformat incidentul

"La faţa locului au fost trimişi 200 de agenţi de poliţie. Este vorba de o situaţie periculoasă pentru trei angajaţi ai unei filiale Postbank. Au fost mobilizaţi şi agenţi ai forţelor speciale de intervenţie", a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

Autorităţile încearcă să negocieze cu autorul luării de ostatici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel