Luare de ostatici în Moldova. Intervenție în FORȚĂ a mascaților/ VIDEO

Scena halucinante în Republica Moldova, la Anenii Noi. Un bărbat a luat ostatici trei copii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. 

Mascații din Republica Moldova au desfășurat o operațiune de salvare în localitatea Mereni, din Anenii Noi, unde un bărbat și-a luat ostatici cei trei copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani, și amenința că-i omoară dacă soția sa nu revine acasă. La fața locului a intervenit ministrul MAI, Pavel Voicu, dar și Sergiu Paiu, șeful Inspectoratului General de Poliție.

Din imagini se vede când mascații de la Fulger iau cu asalt locuința, se aud focuri de armă, iar Sergiu Paiu, șeful IGP, fuge în brațe cu unul dintre cei trei copii ținuți ostatici. Potrivit Dianei Fetco, ofițerul de presă al IGP, bărbatul implicat era fost militar și era bine pregătit. Totodată, sursele susțin că în urma operațiunii, unul dintre copii a fost ușor rănit pe obraz, dar și un angajat al Inspectoratului Național de Investigații. Ultimul a fost transportat la spital, informează Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel