Luare de ostatici în California. Un bărbat care își ura jobul și-a împușcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap. VIDEO

Luare de ostatici California / Foto: Captură video Youtube
Luare de ostatici California / Foto: Captură video Youtube

Un bărbat din California şi-a împuşcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap.

Un bărbat înarmat, în vârstă de 57 de ani, şi-a luat colegii ostatici, apoi i-a ucis pe nouă dintre ei. Patru dintre victime au fost împuşcate după ce poliţiştii au ajuns la faţa locului, scrie Associated Press. Incidentul s-a întâmplat în nordul statului american California, la sediul Autorităţii de Transport din Santa Clara. Atunci când oamenii legii început să intre în clădire, bărbatul s-a sinucis. El şi-a tras două gloanţe în cap. Poliția a făcut ulterior publice imaginile surprinse de pe camera unui polițist care a intervenit la fața locului. Cele aproape 40 minute de filmare provin de la un adjunct care a ajuns la câteva minute după primele rapoarte de împușcare. În imagini se vede cum sunt trase mai multe focuri de armă. Incidentul a avut loc miercuri, 26 mai, însă autoritățile americane au făcut publică filmarea abia marți, 1 iunie.

O „echipă de contact” a fost formată imediat pentru găsirea omului înarmat, despre care s-a raportat că se afla în interiorul unei clădiri. Imaginile arată echipa urcând cu grijă scările către etajul trei, unde un supraveghetor VTA iese cu brațele ridicate, pentru ca ofițerii să intre în clădire. Apoi, aceștia investighează fiecare cameră. În câteva minute, aud o împușcătură, apoi alta, urmată de încă două. Când ajung la o altă ușă, unul dintre membrii echipei se uită printr-o fereastră mică și spune: „Am pe cineva jos înăuntru”. Echipa deschide ușa și strigă „Lasă-mă să-ți văd mâinile!”. Filmările arată un bărbat căzut pe un scaun lângă o scară, cu un pistol în mână. El este cel mai probabil atacatorul.

Autorităţile americane au precizat că încearcă să afle ce l-a determinat pe individ să-şi ia colegii ostatici şi să împuşte nouă dintre ei. De asemenea, Poliția a precizat că nu cunoaște motivul pentru care bărbatul a decis să se sinucidă. Cunoscuții și fosta soție a atacatorului ar fi povestit că bărbatul își ura munca și ar fi spus acest lucru în repetate rânduri. El ar mai fi avut ieșiri nervoase și în trecut. 

VEZI ȘI: Un bărbat şi-a sechestrat fetița, soţia și soacra într-un apartament din Botoșani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel