LOVITURĂ. Titularizarea a fost SUSPENDATĂ cu câteva ore înainte de începerea înscrierilor

Concursul de Titularizare 2020 a fost SUSPENDAT. Ordinul a fost semnat astăzi de către ministrul Educației, Monica Anisie. 

Ordinul a fost obținut de Edupedu.ro, iar secretarul de stat Luminița Barcari a confirmat informația. 

Potrivit Ordinului, toate activitățile programate în calendarul de mobilitate începând din data de 18 iunie, adică de mâine, se suspendă. Ordinul apare cu doar câteva ore înainte ca profesorii să își poată depune dosarele de înscriere, conform sursei citate. 

”Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare. Reluarea activităților, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării” arată Ordinul. 

Acest document nu a fost încă publicat în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel