Lovitură teribilă pentru Ioan Becali, de la Tribunalul Constanța

Lovitură dură primită, joi, de Ioan Becali, care execută o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost găsit vinovat în "Dosarul transferurilor". Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, astăzi, contestaţia procurorilor DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali, acesta rămânând în continuare în penitenciar.

Decizia judecătorilor este definitivă.

Pe 12 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Medgidia au dispus eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali. Instanţa a admis în noiembrie propunerea de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali, propunere formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul penitenciarului din judeţul Constanţa, după ce, pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată în urma admiterii cererii formulată în acest sens de către condamnat.

Decizia judecătorilor a fost contestată de procurori. Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie anul trecut, alături de alţi reprezentanţi ai fotbalului românesc. Luna trecută, pe numele lui Ioan Becali a fost emis un mandat de arestare preventivă după ce DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o, împreună cu Victor Becali şi Cristian Borcea, pe judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel