EXCLUSIV  LOVITURĂ pentru proprietarii de terase. Chiar dacă s-au relaxat măsurile, au o mare PROBLEMĂ

Proprietarii teraselor au primit o dublă lovitură după relaxarea măsurilor.

După ce le-au fost impuse anumite măsuri pentru a minimiza riscul infectării cu coronavirus după ce timp de două luni au fost închise, proprietarii de terase au mai avut o problemă ce nu ține nici de regulile impuse de Guvern, nici de Covid-19. Vremea.

De două săptămâni, în fiecare seară, în București, dar și în alte orașe din România plouă, astfel încât oamenii nu pot ieși la terase. În fiecare zi au fost emise avertizări de tip Cod galben și Cod portocaliu de ploi. 

De altfel, după cum arată prognoza meteo, instabilitatea termică se va menține până miercuri, 24 iunie. Abia de la mijlocul săptămânii viitoare sunt șanse ca oamenii să se bucure de o ieșire la terasă, lucru pe care tot l-au cerut în pandemie.

Progniză meteo specială București - averse torențiale, descărcări electrice, vânt

În intervalul 17 iunie - 20 iunie în zona municipiului București Vor fi și perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale,descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, vijelii și grindină, anunță ANM.

În tot intervalul de prognoză se vor acumula cantități importante de apă, iar pentru secvențe scurte de timp se vor depăși 15...25 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.

Când s-ar putea redeschide restaurantele?

Cea mai mare probabilitate de infectare cu noul coronavirus este în interiorul restaurantelor şi eu zic că ar trebui să mai aşteptăm două săptămâni, până la 1 iulie, cu deschiderea acestora, deoarece nu pot trece peste recomandările Institutului Naţional de Sănătate Publică, ale Ministerului Sănătăţii şi ale medicilor, a declarat luni ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la Camera Deputaţilor.

"Eu cred că dacă toţi respectăm normele, cu 1 iulie vor fi deschise şi restaurantele. Exact când, în mod normal, în România începe sezonul real turistic", a susţinut el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel